About me

 
Hallo en welkom op mijn website,
 
Mijn naam is Dennis Dijkman en ik ben eind 2021 mijn eigen bedrijf D2 Engineering gestart.
 
Vanaf jongs af aan ben ik eigenlijk altijd al bezig geweest met het bedenken, ontwerpen en bouwen van dingen.
Dit begon op jonge leeftijd, net zoals zoveel kleine jongens, met de Lego en Mechano. Je kan het zo gek niet bedenken of ik had het gemaakt van de Lego of Mechano.
Ook vond ik het toen al leuk om dingen te op papier te ontwerpen, ik kon uren zoet zijn met het ontwerpen van bijvoorbeeld het huis waar ik "later als ik groot ben" zou gaan wonen.
Naarmate ik ouder werd veranderde het "speelgoed" naar echt gereedschap en heb ik nu een aardig mooie werkplaats staan.
 
Omdat mijn interesse in het maken van dingen best wel breed is is mijn werkplaats daar dan ook op ingericht.
Zo kan ik conventioneel draaien, frezen en slijpen maar ik kan ook rapid prototypen met de 3D printers die ik heb staan.
Veel projecten (waaronder mijn eigen) hebben ook electronica nodig, denk bijvoorbeeld aan het aansturen van servo's, data collectie, ect. Ook hiervoor is ruimte in mijn werkplaats.
En elk ontwerp begint tegenwoordig in een CAD programma, zo doende heb ik mij verdiept in verschillende programma's waaronder; Fusion360 en AutoCAD.
 
Het besluit om mijn eigen bedrijf te beginnen is voornamelijk gekomen omdat er een vraag is naar iemand die "alles" kan. Iemand die uw idee kan vertalen naar een CAD model maar uiteindlijk ook kan maken met alle diciplines die daar voor nodig zijn. Doordat ik het gehele proces van idee to eindproduct/prototype beheers kan ik u bij elke stap advies geven om uiteindelijk samen tot een mooi eindresultaat te komen. 
 
 
                                                                                                                            IMG 4456
 
Neem eens een kijkje in mijn portfolio naar de dingen die ik zoal heb ontworpen en gemaakt. 
 
En op Instagram kunt u zien wat ik zoal in mijn vrije tijd in mijn werkplaats doe.
 
 
 
Denkt u dat ik de persoon ben die u kan helpen me het realiseren van een ontwerp/prototype neem dan vrijblijven contact op via het contact formulier.
  
Free Joomla! templates by Engine Templates